SHKABË : O, bo bo... ju pret një vjedhje. Ka mundësi të jetë e papritur ose e planifikuar shumë kohë më parë. Do të jenë vjedhës të pazakonshëm. Të maskuar dhe të frikshëm. Duhet të thërrasësh për ndihmë, ndryshe nuk do të rregullohet. GONDOLË : O moj, xhan, qejfin do t’ia bësh vetes dhe do të udhëtosh në vende të largëta. Do të vizitosh vende interesante dhe do të takohesh me njerëz të rinj. Do të kesh shumë për të parë dhe për të mësuar. KUFI : Po shoh një padi penale ose një mosmarrëveshje nga e kaluara që ende nuk është zgjidhur. Vendimin e ke afër dhe mos e humb shansin e ofruar. HARK, SHIGJETË : Ju presin momente plot lumturi. Familjarët do të të ndihmojnë në zgjidhjen e një debati. Ju pret një takim me mbrojtës. Do të marrësh lajme. Harku dhe shigjeta në filxhanin tuaj do të thonë se ti do ta kesh të drejtë. Gjithçka do të jetë në rregull, mos u merakos.
 

O, motra!
Gjithçka doni të dini jua them unë! Provojeni dhe nuk do zhgënjeheni!

PO

KOMENTE

If you are looking to advertise on our website, then please mail us and enquire about advertising opportunities. animacho@animacho.net